AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum anını görmek

Kahve falında doğum anını görmek

Kahve falında doğum anını görmek gün yüzü görmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum anını gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında doğum anını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem anını yaşamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında anı defteri görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem anını görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet anını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine inanılır.

Kahve falında öldüğün anı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir