AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğru konuşmak

Kahve falında doğru konuşmak

Kahve falında doğru konuşmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında doğru konuşmak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında doğru konuşmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında yukarı doğru uçmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trene doğru koşmak çok farklı bir kişi olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek kendisini eve kapatacağına, sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında denize doğru yürümek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir