AnaSayfa / Genel / Kahve falında trene doğru koşmak

Kahve falında trene doğru koşmak

Kahve falında trene doğru koşmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trene doğru koşmak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Kahve falında trene doğru koşmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında birine doğru koşmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet eder.

Kahve falında denize doğru koşmak halsizleşeceğine, geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kabeye doğru koşmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye doğru koşmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işarettir.

Kahve falında güneşe doğru koşmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir