AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinde kan görmek

Kahve falında dizinde kan görmek

Kahve falında dizinde kan görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında dizinde kan gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında dizinde kan görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizinde bebek sallamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizine yaslanmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, dertlerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dizine oturmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin dizinde ağlamak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında annenin dizine yatmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir