AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizi izlediğini görmek

Kahve falında dizi izlediğini görmek

Kahve falında dizi izlediğini görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizi izlediğini gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında dizi izlediğini görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında dizi izlemek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izlediğin diziyi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizili taş görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizili inci görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kurşuna dizilmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Kahve falında dizide rol almak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında ipe dizili altın görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir