AnaSayfa / Genel / Kahve falında izlediğin diziyi görmek

Kahve falında izlediğin diziyi görmek

Kahve falında izlediğin diziyi görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında izlediğin diziyi gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında dizi izlediğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizi izlemek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında izlediğin diziyi görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında dizili ayakkabılar görmek çok büyük bir acı duyacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizilmiş boncuk görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizi görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir dizide oynadığını görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dizili boncuk görmek ters giden olayların düzeltileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir