AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizili inci görmek

Kahve falında dizili inci görmek

Kahve falında dizili inci görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizili inci gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Kahve falında dizilmis inci görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizili inci görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizilmiş boncuk görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kurşuna dizilmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizi yıldızı görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizi oyuncusu olduğunu görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizili boncuk görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dizi teklifi almak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir