AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizide rol almak

Kahve falında dizide rol almak

Kahve falında dizide rol almak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisine gelemeyeceğine, hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizide rol almak gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Kahve falında dizide rol almak ikisinin de çok rahat edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rol yapmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rol yaptığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında rol oynamak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filmde rol almak kısmetinin açık olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında dizili yatak görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizi izlediğini görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Kahve falında dizili ayakkabı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir