AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizi izlemek

Kahve falında dizi izlemek

Kahve falında dizi izlemek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, beğenilen işlere imza atacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında dizi izlemek gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Kahve falında dizi izlediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet eder.

Kahve falında izlediğin diziyi görmek güzel günlerle tanışılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında dizi izlemek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizi oyuncuları görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü dizi oyuncusu görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dizi oyuncusu olduğunu görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizili odun görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dizili sandalye görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir