AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişten et çıkarmak

Kahve falında dişten et çıkarmak

Kahve falında dişten et çıkarmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çok başarılı olunacağına, güzel bir hayatı olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Kahve falında dişten et çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişten et çıkarmak fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çıkarmaya çalışmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini çıkarmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir