AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çıkarmak

Kahve falında dişlerini çıkarmak

Kahve falında dişlerini çıkarmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun diş çıkarmasını görmek kendini çok iyi hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön diş çıkarmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin diş çıkarması görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri çıkarmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak kısmetli bir kişi olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini çıkarmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir