AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişte tartar görmek

Kahve falında dişte tartar görmek

Kahve falında dişte tartar görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dişte tartar gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında diş tartarı görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişte tartar görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tartar görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çift diş görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Kahve falında dişlerinin bembeyaz olduğunu görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında diş görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir