AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş tartarı görmek

Kahve falında diş tartarı görmek

Kahve falında diş tartarı görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş tartarı gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında diş tartarı görmek onu cesaretlendireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında dişte tartar görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tartar görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri temizlemek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dişsiz görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek yenileneceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri kırmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Kahve falında diş çekip çıkarmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir