Kahve falında başkasının ağzında diş görmek

Kahve falında başkasının ağzında diş görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında diş gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında ağzına diş takmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalettir.

Kahve falında ağzından diş çekmek parasal krizler yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzındaki dişleri görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında ağza diş takmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında çok diş görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir