AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişli köpek görmek

Kahve falında dişli köpek görmek

Kahve falında dişli köpek görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişli köpek gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında dişli köpek görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin dişli doğduğunu görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın dişli kadın görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın dişli adam görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın dişli birini görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir