AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın dişli adam görmek

Kahve falında altın dişli adam görmek

Kahve falında altın dişli adam görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, araba alınacağına, hastalanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında altın dişli adam gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında altın dişli adam görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın dişli kadın görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında altın dişli birini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın dişli erkek görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında dişli köpek görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği dişli görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek güç ve para kaybedeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalettir.

Kahve falında dişli çark görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir