AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dişli kadın görmek

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dişli kadın gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek yuva kuracağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalettir.

Kahve falında altın dişli kadın görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, manevi olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dişli birini görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği dişli görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet eder.

Kahve falında sık dişli tarak görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında altın dişli birini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği dişli görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir