AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın dişli kadın görmek

Kahve falında altın dişli kadın görmek

Kahve falında altın dişli kadın görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunların üstüste geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın dişli kadın gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında altın dişli kadın görmek ailesini kaybedeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın dişli adam görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında altın dişli erkek görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın dişli birini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, bütçesinin küçüleceğine inanılır.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişli köpek görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında dişli çark görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir