AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında cenin görmek

Kahve falında anne karnında cenin görmek

Kahve falında anne karnında cenin görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında cenin gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında anne karnında cenin görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında cenin görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla cenin görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenin doğurmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine yorulur.

Kahve falında ceninle konuşmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenin yediğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde cenin görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir