AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde cenin görmek

Kahve falında elinde cenin görmek

Kahve falında elinde cenin görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Kahve falında elinde cenin gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında elinde cenin görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz cenin görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında ölü cenin görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında cenin gömmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kedi cenini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenin görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş cenin görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğmuş cenin görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir