AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek

Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek

Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, tartışmaların son bulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş cenin gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında doğmuş cenin görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenin yediğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü cenin görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında karnında cenin görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında cenin öldürmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında anne karnında cenin görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük cenin görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir