AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında cenin görmek

Kahve falında karnında cenin görmek

Kahve falında karnında cenin görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnında cenin gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Kahve falında anne karnında cenin görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında karnında cenin görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında erkek cenin görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenin kusmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş cenin görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cenin görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, batıl amele yorulmaktadır.

Kahve falında cenin doğurmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulur.

Kahve falında cenin doğurduğunu görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir