AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenin yediğini görmek

Kahve falında cenin yediğini görmek

Kahve falında cenin yediğini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında cenin yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Kahve falında cenin yediğini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında cenin kusmak kariyer sahibi olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında rahimde cenin görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ceninle konuşmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, darlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı cenin görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenin ölüsü görmek sıkıntısının biteceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenin öldürmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük cenin görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir