AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok güzel günler geçireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında dişleri eline almak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında dişleri eline dökülmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında diş eline almak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında diş elinde görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında dişleri eline gelmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında elle diş çekmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir