AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş eline almak

Kahve falında diş eline almak

Kahve falında diş eline almak bahtın açılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş eline almak gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında elle diş çekmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini eline almak tecrübelerini aktaracağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri eline dökülmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini elinde görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin eline döküldüğünü görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri eline almak yaşanan kötü olayların unutulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir