AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri eline gelmek

Kahve falında dişleri eline gelmek

Kahve falında dişleri eline gelmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri eline gelmek gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında dişleri eline gelmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişten kan geldiğini görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerden kan geldiğini görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında saçı eline gelmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek herkesin yardımına koşacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dişi eline gelmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir