AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri eline almak

Kahve falında dişleri eline almak

Kahve falında dişleri eline almak daha başarılı ve kazançlı olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, alanında marka bir isim olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri eline almak gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında dişleri eline almak gözyaşının kuruyacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elinde kırık diş görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerin eline döküldüğünü görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri eline gelmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elle diş çekmek niyetlendiği işlere gireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini elinde görmek malının da eksilmeyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında diş elinde görmek yurtdışına gidileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir