AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş yemek

Kahve falında diş yemek

Kahve falında diş yemek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Kahve falında dişlerini yemek malının ve kazancının tam olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş yemek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş macunu yemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dolgulu diş görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri olan balık görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında apseli diş görmek sorumlulukların azalacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında diş etini kesmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir