AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında eşinin dişlerinin döküldüğünü görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin sallandığını görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişçide diş temizlemek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri bembeyaz görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında diş kanaması görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında diş fırçası görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında diş çekmek görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir