AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak diş görmek

Kahve falında parlak diş görmek

Kahve falında parlak diş görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında parlak diş gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında dişlerini parlak görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dişleri parlak görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında parlak diş görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz diş görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek kalp kırmayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parlak gök cismi görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir