AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerini kırıldığını görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, haksızlık yapmayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerini kırıldığını gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri kırılmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Kahve falında azı diş kırılması görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında diş kırılmasını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, istediği projeleri yapamayacağına delalet eder.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir