AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında kırılmış diş görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında diş kırılmış görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerinin kırıldığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş kırılması görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında diş kırıldığı görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir