AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini eline almak

Kahve falında dişlerini eline almak

Kahve falında dişlerini eline almak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerini eline almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri eline dökülmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri eline almak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hasret çekenlerin buluşacağına tabir olunur.

Kahve falında elle diş çekmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini eline almak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında diş eline almak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir