AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline diş almak

Kahve falında eline diş almak

Kahve falında eline diş almak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline diş almak gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında dişleri eline almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri eline dökülmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kendisini eve kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş elinde görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kırık diş görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elle diş çekmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında eline diş almak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında dişlerin eline döküldüğünü görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir