AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çekmek

Kahve falında dişlerini çekmek

Kahve falında dişlerini çekmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, her zaman sevgi göreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında dişlerini çekmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında diş acısı çekmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön diş çekmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple diş çekmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında eliyle diş çekmek vefa göstereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi diş çekmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş ağrısı çekmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından diş çekmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir