AnaSayfa / Genel / Kahve falında teli taktırmak

Kahve falında teli taktırmak

Kahve falında teli taktırmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında teli taktırmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında teli taktırmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dişine tel taktırmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş teli taktırmak nimetin çoğalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında dişe tel taktırmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, adeta havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında dişlere tel taktırmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunlarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel taktırmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir