AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe tel taktırmak

Kahve falında dişe tel taktırmak

Kahve falında dişe tel taktırmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dişe tel taktırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Kahve falında diş teli taktırmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Kahve falında diş teli taktığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlere tel taktırmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında dişe tel taktırmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında teli taktırmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişine tel taktırmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tel taktırmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir