AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçının uzadığını görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçının uzadığını görmek yaptığı işte sivrileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, evlat sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir