AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön diş kırılması görmek

Kahve falında ön diş kırılması görmek

Kahve falında ön diş kırılması görmek geçim derdinin olmayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, anne baba duası alacağına, bol hayır duası alınacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön diş kırılması gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön diş kırılması görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ön dişi kırılmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir