Kahve falında parlak elmas görmek

Kahve falında parlak elmas görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, keyfin bozulacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, mutluluğa ve neşeye, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında parlak elmas gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Kahve falında parlak elmas görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşıkçı elması görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında elmas sattığını görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında elmas zümrüt görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında elmas madeni görmek onların önüne geçeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında büyük elmas bulmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan elmas çıkarmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, maddi konularda kayıplar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elmas yemek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir