AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri çekmek

Kahve falında dişleri çekmek

Kahve falında dişleri çekmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Kahve falında azı diş çekmek mal mülk edineceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında köpek diş çekmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş çekmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, malına gelecek zarara alamet eder.

Kahve falında iple diş çekmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş acısı çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının diş çekmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine inanılır.

Kahve falında diş ağrısı çekmek işlerinin günden güne azalacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında alt diş çekmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir