AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz diş çekmek

Kahve falında beyaz diş çekmek

Kahve falında beyaz diş çekmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz diş çekmek gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz diş çekmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başarılarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendi kendine diş çekmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ön diş çekmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında diş acısı çekmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında diş ağrısı çekmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında elle diş çekmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çekmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri çekmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir