AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dışkısı görmek

Kahve falında yılan dışkısı görmek

Kahve falında yılan dışkısı görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında yılan dışkısı gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yılan dışkısı görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışkısını yapmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mal dışkısı görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin dışkısını görmek sevdiğini söyleyeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kendi dışkısını yemek bol kazanç getireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında atın dışkısını görmek sevilen birinin geleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek dışkısı yemek eğleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir