AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkısını görmek

Kahve falında kendi dışkısını görmek

Kahve falında kendi dışkısını görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işin düzeltileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dışkısını gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek anne ve baba duası alınacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında deve dışkısı görmek hayattan daha zevk alacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında inek dışkısına basmak hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Kahve falında yılan dışkısı görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Kahve falında büyük dışkısını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek büyük problemler yaşanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir