AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkısını yaptığını görmek

Kahve falında dışkısını yaptığını görmek

Kahve falında dışkısını yaptığını görmek rütbe alacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışkısını yaptığını gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında fare dışkısı görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı ellemek pişman olacağı şeyler yapacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fil dışkısı görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dışkısını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koyun dışkısı görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi dışkısını yemek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir