AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek yeni bir çevre edinileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir süre zorluk çekeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin dişinin kanadığını gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dişin düşüp kanadığını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok hayırlı şeylere alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin çıktığını ve kanadığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında dişin kanadığını görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin çıkıp kanadığını görmek ağız tadından olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir