AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kanadığını görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin kanadığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin kanadığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin düşüp kanadığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dişinin çıktığını ve kanadığını görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir