AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini kırılmış görmek

Kahve falında dişini kırılmış görmek

Kahve falında dişini kırılmış görmek spor yapmaya başlanılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, para sıkıntısı çekeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini kırılmış gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Kahve falında dişin yarısının kırıldığını görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini kırıldığını görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek amacına ulaşabileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan dişi eline almak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun dişinin kırıldığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir