AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişini çektirmek

Kahve falında ön dişini çektirmek

Kahve falında ön dişini çektirmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, asil kimselerden çıkacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında ön dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında ön dişi çektirmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişini çektirmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş çektirmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri çektirmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek onun zamanını çalacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini çektiğini görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, fal sahibinin de çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir