AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişi elinde görmek

Kahve falında çürük dişi elinde görmek

Kahve falında çürük dişi elinde görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sermayesinin çoğalacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişi elinde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında çürük dişi elinde görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişin koptuğunu görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir